#

Snelheid

Naast deskundigheid is snelheid van groot belang. Door middel van onze actieve netwerk en de inzet van onze searchmethodieken, zijn wij in staat u binnen enkele dagen van de juiste kandidaten te voorzien.

Specialist in change

Kenmerkend aan onze interim-portefeuille is dat nagenoeg al onze interim-opdrachten een changevraag bevatten. Uw organisatie of afdeling moet een beweging maken van de huidige situatie (IST) naar de gewenste situatie (SOLL). Hierbij is het meenemen van de medewerkers van cruciaal belang. De verandering moet immers worden geborgd.  Naast dat onze interim managers allemaal op senior niveau inhoudelijk deskundig zijn in het specifieke vakgebied, zijn ze opgeleid in de toepassing van verschillende changemanagement technieken. Het beschikken over de sociale vaardigheden om het vertrouwen van medewerkers te verkrijgen, weerstanden te overbruggen en mensen te enthousiasmeren om zelf eigenaar van de verandering te worden, zijn echter nog belangrijker. Onze interim managers worden door ons geselecteerd juist op deze social skills omdat juist deze vaardigheden een change tot een nieuw fundament maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de interim management dienstverlening van Equipe? Wij nemen graag tijd voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op

Cases

Profit sector
#
Programmamanager Uitbreiding Productiecapaciteit a.i.
Programmamanager a.i.

Vanwege de grote vraag naar de producten van opdrachtgever diende de productiecapaciteit fors uitgebreid te worden. Hiervoor moesten op meerdere locaties wereldwijd nieuwe productielijnen worden…

Profit sector
#
Producent van rupsonderstellen, transportsystemen en powerpacks
Plantmanager a.i.

Onze opdrachtgever had, ter overbrugging naar invulling van de vaste positie, behoefte aan een Plantmanager a.i. die, naast het zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken, een…

bekijk meer praktijkcases