Stevige mensen
voor stevige functies.

Equipe is specialist in (direct) search en werving & selectie van professionals voor vaste en interim posities van senior middenkader tot en met directieniveau en toezichthoudende posities. Dankzij onze intensieve samenwerking met opdrachtgevers zorgen wij voor een kwalitatief proces, met als resultaat de beste kandidaat voor uw vacature of interim opdracht. Equipe werkt zowel voor opdrachtgevers in de private sector als in het (semi) publieke domein.

meer over Equipe

vacatures
Direct search

Equipe is specialist in direct search en werving & selectie van professionals voor management en…

lees verder
Interim Management

Equipe is specialist in direct search en werving & selectie van professionals voor interim posities…

lees verder


Masters in changemanagement

masters in change.jpegVanuit de markt is er steeds meer behoefte aan maatwerkoplossingen voor complexe vraagstukken van echte changemanagers. Door ons specialisme, het verbinden van deze changemanagers met changevraagstukken, bezitten wij een rijk netwerk met kennis in overvloed op het gebied van verandermanagement. Deze waardevolle en inspirerende informatie willen wij graag met u delen middels ons platform Masters in changemanagement.

Op ons platform vindt u een verscheidenheid aan inzichten op het gebied van verandermanagement in de vorm van interviews met bewezen verandermanagers, interessante artikelen, businessmodellen, video’s en cases die u kunnen inspireren en u helpen bewust te worden van de verschillende fasen en elementen in een veranderingsproces.

Master in changemanagement


Bent u op zoek naar een volgende stap?

Wij zoeken constant professionals en executives voor vaste posities en interim-opdrachten. Onze consultants vonden al de juiste kandidaat voor honderden vacatures en interim-opdrachten. Zij kennen hun opdrachtgever van haver tot gort en zoeken voor hen naar de speld in de hooiberg. Misschien bent u dat wel.

 

hebben wij die dubbele klik?


Nieuws

Afspraken op ons kantoor weer mogelijk
29 mei 2020
We gaan de coronamaatregelen die we eind maart troffen versoepelen. Het is vanaf nu weer mogelijk een afspraak te plannen op ons kantoor. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM.
Mededeling in verband met coronavirus (COVID-19)
20 mrt. 2020
Gelet op de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus laten wij u weten gewoon telefonisch bereikbaar te zijn.
Annulering event Equipe 18 maart
16 mrt. 2020
Annulering event Thijs Homan - Equipe 18 maart a.s.
bekijk volledig nieuwsarchief Blijf op de hoogte van al ons nieuws