Stevige mensen
voor stevige functies.

Equipe is specialist in (direct) search en werving & selectie van professionals voor vaste en interim posities van senior middenkader tot en met directieniveau en toezichthoudende posities. Dankzij onze intensieve samenwerking met opdrachtgevers zorgen wij voor een kwalitatief proces, met als resultaat de beste kandidaat voor uw vacature of interim opdracht. Equipe werkt zowel voor opdrachtgevers in de private sector als in het (semi) publieke domein.

meer over Equipe

vacatures
Direct search

Equipe is specialist in direct search en werving & selectie van professionals voor management en…

lees verder
Interim Management

Equipe is specialist in direct search en werving & selectie van professionals voor interim posities…

lees verder


Bent u op zoek naar een volgende stap?

Wij zoeken constant professionals en executives voor vaste posities en interim-opdrachten. Onze consultants vonden al de juiste kandidaat voor honderden vacatures en interim-opdrachten. Zij kennen hun opdrachtgever van haver tot gort en zoeken voor hen naar de speld in de hooiberg. Misschien bent u dat wel.

 

hebben wij die dubbele klik?


Nieuws

50% subsidie voor HRM-projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid
27 sep. 2018
Het Europees Sociaal Fonds stelt een subsidie ter beschikking voor vraagstukken op het gebied Duurzame Inzetbaarheid. Equipe professionals only is hierdoor in de gelegenheid om voor de helft van de normale kosten een gespecialiseerd adviseur aan te bieden.
Equipe Interim Professionals, generalist in vakdiscipline, specialist in change
26 sep. 2018
Kenmerkend voor de interim management portefeuille van Equipe is dat nagenoeg alle interim opdrachten een changevraag bevatten. De organisatie of afdeling moet een beweging maken van de Ist-situatie naar de Soll-situatie.
Impressie jubileum 15 jaar equipe
7 sep. 2018
Met als titel 'Stevige kost' werd op Château Neercanne op 14 juni 2017 stilgestaan bij ons 15-jarig bestaan. Dat gebeurde onder meer door een boeiend college van Jan Rotmans, hoogleraar en specialist op het gebied van transitiekunde.
bekijk volledig nieuwsarchief